Προβλήματα στη διαδικασία αφαίρεσης συγκεκριμένου τύπου mascara

0
1256

Μήνες πριν, είχα πάει σε stand της Clinique να πάρω κάποια προϊόντα. Η πωλήτρια (ευγενέστατη και πολύ καλή) έκανε το πρέπον και μου έδωσε δείγματα προϊόντων για δοκιμή. Μέσα σε αυτά ήταν και μια καινούρια mascara σε μικρότερη συσκευασία απ’ ότι κυκλοφορεί στο εμπόριο (Lash Power Mascara Long-Wearing Formula). Όλα καλά μέχρι  εδώ…

clq_6LG9_250Ενημερώθηκα από την πωλήτρια πως ο συγκεκριμένος τύπος mascara αφαιρείται με χλιαρό νερό και όχι με προϊόν για ντεμακιγιάζ ματιών απλό ή με λάδι (για αδιάβροχο) mascara. Βεβαίως μου είπε πως αν ήθελα να την αφαιρέσω με κάποιο από τα προϊόντα, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ένα απλό ντεμακιγιάζ ματιών…

Όταν λοιπόν μπήκα στη διαδικασία της αφαίρεσης, το χλιαρό νερό δεν είχε αποτέλεσμα ούτε το κρύο…Όσο για το βαμβάκι (ροδέλα) εμποτισμένο με προϊόν ντεμακιγιάζ για τα μάτια / αποτέλεσμα μηδέν ή μάλλον κάτι χειρότερο :  οι βλεφαρίδες κολλούσαν με το βαμβάκι και το αποτέλεσμα τραγικό!

Κοιμήθηκα με βαμμένες βλεφαρίδες και την άλλη μέρα που έκανα μπάνιο η mascara άρχισε να φεύγει από τα βλέφαρά μου σχηματίζοντας ινώδη και κολλώδη μάζα….Τι να πω, πλήρης αποτυχία, από ποσοστά πωλήσεων του συγκεκριμένου προϊόντος δεν έχω ψάξει να δω τι έγινε…αλλά μάλλον δε θα προτιμήθηκε για δεύτερη φορά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.